Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*
Ingyenhívó. Híváshoz kattintson ide.

Hirdesd külföldön! / Az Ön hirdetése

Így fest majd az Ön ingatlanhirdetése külföldön

A külföldi vevők számára az ajánlatok figyelemfelkeltő, gazdag tartalma mellett ugyanolyan fontos a tökéletes érthetőség és nyelvhelyesség, ezért hirdetését szakemberek fordítják majd (ezt a hirdetés díja tartalmazza).

Oroszra az oroszforditas.hu fordítóiroda, angolra Gyenes Boglárka vezetésével egy szinkrontolmácsolásban is jártas fordító csapat, angolból kínaira pedig Shao Youping munkatársunk Kínában, Guangzhou (Kanton) városban.
Hirdetését olyan nagy látogatottságú ingatlanportálokon helyezzük el, amelyeken a nemzetközi kínálatban a magyar még  nem számottevő.

 

 

Ha alapcsomagunkat választja, ajánlatát 9 hirdetési oldalon, 3 (kínai, orosz és angol) nyelvre lefordítva jelentetjük majd meg, fotókkal  és  a külföldi vevők számára fontos információkkal bőségesen ellátva.

 

 

Ha nem áll rendelkezésére a hirdetés külföldre szabott szövege, ingatlanreferenseink díjmentes segítséget nyújtanak az elkészítésében.

 

 

Tolmácsaink szükség esetén – már külön, személyes megállapodással – tárgyalások, adásvételi szerződések megkötése során is rendelkezésére állnak majd.

 

 

 

 

 

 

Forródrót: +36 70 978 7001

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket