Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön! / Díjmentes információkérés

Azzal, hogy az alábbi rovatokat kitölti, még nem válik megrendelővé – csupán részletesebb tájékoztatást kér. A részletes ajánlat ismeretében aztán mérlegelheti, szeretne-e élni a felkínált lehetőséggel, vagy további kérdései vannak – amelyekre természetesen szintén örömmel válaszolunk. Ha az itt igényelhető részletes tájékoztató alapján igent mond az ajánlatunkra, két lépésben juthat el a tényleges megrendelésig. Az előzetes megrendelés elküldésével csak megrendelési szándékát jelzi, ezt követően szükségünk lesz egy személyes egyeztetésre. Ez történhet telefonon, vagy e-mail váltások útján is, a cél az, hogy pontosan tisztázzuk, mire van szüksége, mit tartalmaz az alapszolgáltatás, milyen adatai vannak az eladásra szánt ingatlannak, és így tovább. Szeretnénk eredményesen dolgozni az Ön javára – és a saját sikereink számának növelése érdekében is. A személyes kapcsolatfelvétel a félreértések számának csökkentésével ezt a célt szolgálja. Ha tehát igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, vagy bővebben tájékozódni a részletekről, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi rovatok kitöltésével és elküldésével, 24 órán belül megkeressük Önt!

Forródrót: +36 30 848 4851

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket