Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön! / Pénzvisszafizetési garancia

Mi történik, ha a hirdetés futamideje alatt eladom az ingatlanomat?

Az Ön sikere természetesen a mi sikerünk is. – Ha a 9 portálunk bármelyikéről az előfizetett 13 hetes hirdetési kampányidőn belül megérkezik az Ön vevője és adásvételi szerződést kötnek, a fel nem használt időszakra vonatkozó időarányos előfizetési díját visszatérítjük!

[A pénzvisszafizetési garancia igénybevételéhez Hirdesd külföldön! szolgáltatásunk megrendelésekor kérjük beazonosíthatóan tüntesse fel a meghirdetett ingatlan pontos címét és tulajdonosát! Garanciaigényét legkésőbb a hirdetés aktív státuszának lejártát követő két héten belül írásban, az info@hirdesdkulfoldon.hu e-mail címen jelezze!]

Mi történik, ha a hirdetés futamideje alatt nem érkezik meg a vevőm?
Garancia

Azon dolgozunk, hogy azt a kis esélyt, amit az itthoni ingatlanpiac biztosít, a nemzetközi piactéren meg tudjuk sokszorozni.

2009 előtt Magyarországon az átlagos értékesítési időszak lakások esetében 3-6 hónap, családi házaknál, nagy értékű ingatlanoknál 6-9 hónap volt. Ma a fizetőképes kereslet eltűnése és a hitelfelvételi lehetőségek beszűkülése miatt ez az időszak 9-18 hónapra, nem ritkán évekre nyúlik.

Az óriási hazai túlkínálat sajnos a nemzetközi piacon sem mindig kedvez a gyors eladásnak.
Hirdetési csomagjaink futamidejét megrendelőink költségérzékenységére tekintettel alakítottuk ki, de tény, hogy még így se mindig sikerül pár hónap alatt eredményt elérni.
Ezt azzal ellensúlyozzuk, hogy aktív hirdetőinknek minden esetben – igen kedvező – hosszabbítási lehetőséget ajánlunk fel.

Szakembereink emellett folyamatosan azon dolgoznak, hogy új és új, hatékony nemzetközi hirdetési felületeket és módszereket nyújtsanak át hirdetőinknek, amiben sikeres ügyfeleink személyes tapasztalataik megosztásával működnek közre.

Forródrót: +36 30 454 2947

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket