Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön! / Mit ajánlunk?

Külföldön történő ingatlanhirdetéseket olyan portálokon, amelyek 48 országot, és 198 millió embert érnek el.

Ennek ellentmondani látszik az a tény, hogy a külföldi befektetők érdeklődése – a pár évvel ezelőtti boomhoz képest – jelentősen lecsökkent a hazai ingatlanok iránt, ez a csökkenés azonban el is érte azt a mélypontot, amihez képest végre elindulhat felfelé.

A devizahitelesek számára a rendkívüli kedvezménnyel biztosított végtörlesztés a magyarországi ingatlanár-grafikont a legmélyebb pontjára parancsolta, aminek hatása még most is tart: ha valamikor, akkor most érdemes vásárolni annak, akinek van miből.

A külföldiek természetesen nemcsak befektetési céllal vásárolnak, hiszen akit a munkája szólít az országba, az is jobban jár, ha bérleti díj fizetése helyett megveszi, majd néhány év múlva eladja a házat vagy lakást, amit kiszemelt. Hiszen így ahelyett, hogy fizetne, ő kap pénzt a különbözetből, ami a szakértők szerint a mélypont után pozitív irányába mozdul majd el.

Amit kínálunk, az tehát ez: bővítse sokszorosára potenciális vevőinek körét – adja fel ingatlanhirdetéseit a nemzetközi ingatlan portálokon!

Ha van elég ideje, türelme, és jártassága, felkutathatja a lehetőségeket, megismerheti a különböző országok eltérő feltételrendszerét, megszövegezheti, lefordíthatja vagy lefordíttathatja a hirdetés szövegét, regisztrálhat az egyes hirdetési portálokra, és ott figyelemmel kísérheti hirdetései sorsát önállóan is. Ha a felsoroltak közül valamelyik feltétel hiányzik – vagy egyszerűen nem szeretne ezzel foglalkozni – akkor mi vagyunk a megoldás! Válassza ki a Önnek megfelelő szolgáltatási csomagunkat kínálatunkból.Vannak portálok, amelyeket – bár mindenhonnan elérhetők – jellemzően egy-egy adott ország polgárai látogatnak, és vannak olyanok, amelyeket mindenhonnan. Ezek a nemzetközi portálok nem ország-, hanem nyelvspecifikusak. – Mi három nyelvterületen, negyvennyolc országban hirdetünk, sokszáz-millió ember által olvasott nemzetközi portálokon.

A hazai és a nemzetközi ingatlaneladási statisztikák azt mutatják, hogy az EU-n kívülről érkező külföldi vevők (a tagországokon belüli tulajdonosváltozásokat a jelentési kötelezettség hiányában nem tükrözi a statisztika) elsőként az alábbi nációkból kerülnek ki:

 • kínaiak
 • oroszok
 • ukránok
 • izraeliek
 • amerikai magyarok

Hirdetési portfoliónkat ehhez a sorrendhez igazítottuk, ezért a következő pórtálokat kínáljuk hirdetőinknek:

 • orosz nyelven 3 portálon hirdetünk, Ukrajnában, és Oroszországban;
 • mandarin (kínai) nyelven 1-2, országos kínai portálon;
 • angol nyelvterületen egy kanadai, egy amerikai és négy nemzetközi portálon.

A fenti 11 hirdetési felületből töltjük fel megrendelőink hirdetéseit, a 9 legmegfelelőbbet mindig az adott ingatlan adottságai, keresettsége alapján, egyénre szabva választjuk ki. Ezek a portálok 48 országot, és 198 millió embert érnek el.

Megrendelőink természetesen – mielőtt még a számlát megkapnák – konkrétan is megismerkedhetnek azokkal a weboldalakkal, ahol a hirdetésük megjelenik, sőt, megtekinthetik, hogy hogyan fest ott a saját ingatlan ajánlatuk.Ha szeretne ebbe az irányba továbblépni, kattintson ide: bővebb információ kérése. 

Forródrót: +36 30 454 2947

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket