Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön! / Mennyiért?

Szolgáltatásunk alapára bruttó 25.800 Ft.

A felmérések alapján a Magyarországon ingatlant szerző harmadik országbéliek közül az orosz, az ukrán és a kínai vevők – ebben a sorrendben – osztoznak a dobogón. Erre is tekintettel orosz, kínai és angol nyelvterületeken – szinte az egész világot lefedve – jelentetjük meg a hozzánk fordulók ingatlanhirdetéseit.

Az alapszolgáltatás tartalmazza a hirdetés megszövegezésében való közreműködést, a hirdetés lefordítását a fenti nyelvekre, a regisztrációt, azaz a hirdetések feladását a 9 nemzetközi portálon, 13 hétig (3 hónapig) tartó megjelentetésüket, a hirdetések folyamatos pozicionálását (kiemelt helyre igazítását), a meghirdetett ingatlan iránt érdeklődők válaszainak fordítását és továbbítását a megrendelő felé, továbbá a meghirdetett ingatlanoknak a befektetőink számára készített adatbázisba történő felvételét.


 

Forródrót: +36 30 454 2947

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket