Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*
Ingyenhívó. Híváshoz kattintson ide.

Hirdesd külföldön!
/ Hírek / Gazdag…gazdagabb…leggazdagabb… Dél-európai ingatlan hirdetések orosz és ukrán vevőknek

[2012.07.29]

A nemzetközi  ingatlanpiacon az orosz és ukrán vevők az egyik leghatalmasabb vásárlóerőt jelentik, vásárlási kedvük évek óta folyamatosan növekszik külföldön. Sokan közülük nehezen tájékozódnak az idegen nyelvű hirdetések között, ezért egyre több eladó – így a Hirdesd külföldön! megrendelői is -  saját nyelvükön, oroszul  célozzák meg őket.

Hogy a nagy melegben felüdüljünk mi is, és – talán épp egy finom kávé mellett – olvasóink is, ezúttal olyan exkluzív, hűsítő tengerparti szállodák, szigetek, luxusvillák, telkek és apartmanok hirdetései közül szemezgettünk, amelyekkel a dél-európai ingatlanpiac szólítja meg az orosz milliomosokat.

Ár és érték viszonyában összeállításunk azoknak a megbízóinknak is érdekes összehasonlítást adhat, akik Hirdesd külföldön! szolgáltatásunkkal az orosz piacokon is hirdetnek.  tovább »


 

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket