Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*
Ingyenhívó. Híváshoz kattintson ide.

Hirdesd külföldön!
/ Hírek

Gazdag…gazdagabb…leggazdagabb… Dél-európai ingatlan hirdetések orosz és ukrán vevőknek

[2012.07.29]

A nemzetközi  ingatlanpiacon az orosz és ukrán vevők az egyik leghatalmasabb vásárlóerőt jelentik, vásárlási kedvük évek óta folyamatosan növekszik külföldön. Sokan közülük nehezen tájékozódnak az idegen nyelvű hirdetések között, ezért egyre több eladó – így a Hirdesd külföldön! megrendelői is -  saját nyelvükön, oroszul  célozzák meg őket. (tovább…)

Ne nehezítsük a végrehajtók dolgát

[2012.05.30]

„Lelépési pénzt” kapnak azok a hitelkárosultak, akik nem gördítenek akadályt a kilakoltatás elé. Erről is szó volt az MR1-Kossuth Rádió május 14. hétfő délelőtti Napközben című műsorában, aminek egyik vendége Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnöke volt. (tovább…)

Mit tehet ma egy devizahitel-adós? Kijutás az adósságcsapdából.

[2012.05.30]

Ez a cím azt a sok százezer hitelkárosultat szólítja meg, akiken nem segítettek a kormány intézkedései vagy rájöttek, hogy a segítség csupán átmeneti volt egy sokkal nagyobb és elkerülhetetlen csőd felé vezető úton. (tovább…)

Árfolyamrögzítés és perindítás?

[2012.05.30]

A hét elején megszavazott árfolyamgátról szóló blogbejegyzésében szokatlan javaslattal állt elő a Haasimmo alapítója. (tovább…)

Káosz várhat a bedőlt lakáshitelesekre

[2012.05.30]

„Könnyű azt mondani – mondhatja a hitelt nyújtó bank, ha valaki a Nemzeti Eszközkezelő segítségét kérő adósok közül a törvény által feltételként előírt szociális rászorultságára próbál hivatkozni – bizonyítsd be! Hogy hogyan? (tovább…)

Mégis kinek a felelőssége?

[2012.05.30]

Érdekes vita folyik arról – a kocsmáktól a parlamentig –, hogy ki a felelős azért, hogy annyi bedőlt lakáshitel sújtja az országot a devizahitelek elszabadulásával. (tovább…)

12 érdekesség a végtörlesztésről

[2012.05.30]

Hogyan változott a lakáshitel állomány a végtörlesztés eredményeképpen? – Erről jelent meg a végtörlesztés tanulságai 12 pontban összegző érdekes adatokat közreadó cikkét cikk a Portfolio.hu február 9-i számában. (tovább…)

Mit tegyen, akinek nem válaszol a bank?

[2012.05.30]

Rövid, de korrekt beszámoló az Erste Bankkal szemben benyújtott kereset nyomán induló per február 2-án tartott első tárgyalásáról. Amit valamennyiünknek tanulnunk kell, (tovább…)

Hajrát hozott január?

[2012.05.30]

Ha gyorsan kell valamit megtenni, több eséllyel teljesül, mintha besoroljuk a többi közé – ez a tapasztalat a véghajrázáshoz szokott magyar kisembernél a bejegyzés írója szerint. (tovább…)

Svájc vizsgálja a bankokat

[2012.05.30]

Újabb hír, ami érdekelheti azokat, akik valamely ingatlan megszerzése érdekében váltak a devizahitel kárvallottjaivá, és most házeladás útján próbálják menteni, ami menthető. A vizsgálat európai, japán és amerikai bankokra terjed ki. (tovább…)

Page 1 of 41234
Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket