Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön!
/ Hírek / Kitekintő

[2017.10.19]

Ha Rómában építkezne az orosz befektető, adók nélkül 240.000 eurótól (68 millió forint) juthat 1000 nm-es, panorámás építési telkekhez, 0,25%-os (750 nm) beépíthetőséggel.

Milánóban erre a 3478 nm-es, építési engedéllyel rendelkező telekre 12-18 lakásos társasház építhető, vagy 4 – emeletenként 60 nm-es apartmannal rendelkező – villa. A vevő már elkészült projekt-tervekből válogathat.
A telek ára 470 000 euró (133 millió forint) + adók.

Milánóban erre a 3478 nm-es, építési engedéllyel rendelkező telekre 12-18 lakásos társasház építhető, vagy 4 – emeletenként 60 nm-es apartmannal rendelkező – villa. A vevő már elkészült projekt-tervekből válogathat.
A telek ára 470 000 euró (133 millió forint) + adók.
A vállalkozó kedvű oroszok spa-wellness központot is vásárolhatnak Milánóban. Egy 300 nm-es luxusházban üzemel ez a gyógyfürdő- és szépségközpont, különféle szaunákkal, napozóteraszokkal. Az eladási ár a kiváló minőségű terápiás- és fogyasztó gépek, berendezések árát is tartalmazza.
Az ár a vállalkozással együtt 870 ezer euró (245 millió forint) + adók.


Ha valaki inkább a spanyol Costa Blancán nyitna éttermet, Morairán talál jó áron.
Az étterem fantasztikus, tengerre néző panorámával rendelkezik; összesen 100 ülőhellyel (ebből 30 a nagy teraszon), modern felszerelésekkel, professzionálisan felszerelt konyhával, bárral, fagyasztó helyiséggel. Az ingatlanhoz két kis lakás is tartozik, nappalival és hálóval.
Ára: 600 000 euró (169 millió forint) a cég nélkül + adók.

Szintén Olaszországban, a Liguri-Alpok lábánál, 500 méter magasságban fekszik Seborga városa, 3 km-re a Földközi-tengertől: a világ egyik – nemzetközileg nem elismert – „mikronemzete”, a Seborga Hercegség.
Itt, Monaco és San Remo mellett, Seborga városában árulják ezt a szép villát, egy 4300 nm-es, egzotikus parkban.
Az épület 135 nm-es: nappali, 2 háló, 2 fürdő, konyha, étkező, teraszok, mosókonyha, garázs – és lenyűgöző panoráma a tengerre.
Az ára 500 000 euró (141 millió forint) + adók.

Franciaországban, a Monacoi Hercegség egy 63 éves polgára kínálja megvételre nyári rezidenciáját, egy 120 nm-es, kitűnő állapotban lévő villát, 4350 nm telken. A hatalmas teraszokról és a szobákból fantasztikus, egyedülálló kilátás nyílik a tengerre, és – a monacói hercegnő, Caroline villájára!
Ahogy a hirdetés fogalmaz: „gyönyörű, hosszú életű fenyők, friss levegő, teljes csend, a madarak éneke – maga a paradicsom, amire mindannyian vágyunk, és ez most megvásárolható”.
A villa ára 388 000 euró (109 M Ft) adók nélkül, de tartós bérletre is lehetőség van, havi 3330 euróért (900 ezer forint körül), sőt, ezért a havi összegért 20 év alatt a tulajdonjog is megszerezhető.
Az ingatlan ára még magyar viszonylatban is kedvezőnek tűnhet, de nem érdemes megfeledkezni a kb. 24 M Ft járulékos költségekről és a tetemes adókról sem.


A tehetősebb orosz vevőket célozza meg a Cote d’Azur egy villájának hirdetése.
Saint Paul de Vence egy késő-középkori francia kisvároska, amit sokan az egyik legszebb provence-i településnek tartanak. A 2000-ben épült, 650 nm-es, háromszintes épület egy éjjel-nappal őrzött területen áll, elképesztő panorámával és a csúcstechnológia minden áldásával ellátva (saját disco-lounge épület, uszoda, moziterem, 150 nm-es szalon, 5 luxus fürdőszoba és 2 további zuhanyzó, borospince, szauna, jacuzzik.
Az ára 12 millió euró (kis híján 3,5 milliárd forint) + adók.

Jóval olcsóbb az a franciaországi villa, ami a hirdetése szerint Nizza „polgári” negyedében található (вилла в буржуазном квартале Геро в Ницце).
Az egzotikus, modern magánrezidencia háromszintes, egy 2500 nm-es parkban áll, távoli vidékek gyönyörű növényei és fenyők között. 300 nm-es (dupla nappali, amerikai konyha, teraszok, 5 háló, 4 fürdő, tűzrakóhely, úszómedence), csodálatos panorámával.
Az ára  2.300.000 euró (646 millió forint) + adók.


A magyar turisták által is igen kedvelt, de borsos árú törökországi Antalyán eladó ez a szálloda. Ahogy a hirdetés címe fogalmaz: mindössze egy moszkvai, háromszobás lakás áráért! (Гостиница с огромным потенциалом в Анталии по цене 3 ком. квартиры в Москве).
A 3 csillagos szálloda a török Riviérán, a tengertől 1300 méterre fekszik, kitűnő állapotban. A négyemeletes épületben 49 erkélyes szoba van minibárral, zuhanyzóval, klímával. Étterem, bár, tv-szalon, recepció, úszómedence (180 nm), napos terasz tartozik hozzá.
Az ára 750 000 euró a cég nélkül (211 millió forint) + adók.


Természetesen Horvátország sem maradhat ki az ajánlatok közül. Ez a villa Trogir mellett, Ciovo település domboldalán áll, egy gyönyörű, mediterrán kertben, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a tengerre.
A házban két apartman található, egy 8, és egy 2 szobás. Az épület négyemeletes, összes lakóterülete 400 nm, a telek 650 nm. A tengerpart 50 m-re van.
Az ára 780 000 euró (219 millió forint) + adók.

És végül a kedvencünk:
Nem fog csalódni az a vevő sem, aki a kemény orosz télből a szikrázó napsütésbe, egy saját szigetre menekülne.
A szigetet Görögországban, a Korinthoszi-öbölben árulják, egy órányira Athéntól.
A területe 650 000 nm, szélvédett strandokkal, 3 km hosszú, kristálytiszta vizű tengerparttal, kikötőkkel.
A jelenlegi tulajdonos csak nyaranta tartózkodik a szigeten, két, kb. 600 nm méretű, régi épületben.
A szigeten régészeti lelőhelyek is vannak, de a hirdetés tanúsága szerint az eladáshoz minden hatósági engedély rendelkezésre áll. A görög parlament nemrég elfogadott törvénye szerint a szigeten villák és szállodák is építhetők, 40 000 nm összes beépített területtel.
Az irányára 14 millió euró ( közel 4 milliárd forint) + adók.

(A hirdetések forrása: hotels-sale.ru)

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket