Hirdesse eladó ingatlanát nemzetközi ingatlanportálokon, orosz, angol és kínai nyelven!
Ne maradjon le!
Kérjen részletes információt
a hirdetésekkel kapcsolatban.
Név:*
E-mail:*
Tel.:*

Hirdesd külföldön!
/ Hírek / Az orosz vevő portréja

[2017.10.19]

Amikor külföldi vevőkről hallunk, legtöbben nem tudjuk elképzelni, vajon ki az, aki megvásárolná a lakásunkat vagy házunkat? Hogy néz ki? Milyen anyagi és családi helyzetben van, és vajon mi motiválja abban, hogy éppen Magyarországon szerezzen ingatlant?

Egy nagy orosz ingatlanportál – egyike azoknak, amelyeken megrendelőink sok száz hirdetését megjelentetjük – nemrég közreadott egy tanulmányt, amely válaszol ezekre a kérdésekre. Valós adatok elemzése útján rajzolja meg a tipikus orosz vevő portréját, mutatja be szokásait, hátterét, jellemzőit, és kitér a motivációira is. A tanulmány olvasása során nemcsak a külföldiek magyarországi ingatlanvásárlásának okai és célja válnak megfoghatóbbá a számunkra, hanem annak eldöntésében is segítséget kapunk, hogy érdemes-e hirdetnünk a számukra, s ha igen, mit és hogyan.


Folytatás, 1. rész:

 

Folytatás, 2. rész:

 

Folytatás, 3. rész:

Rólunk mondták
Rólunk mondták
 • Újfajta üzlet van kibontakozóban, különösen Budapest belvárosában: a befektetési célú apartmanvásárlás és üzemeltetés. Lényege, hogy a befektető olcsó ingatlanokat vásárol, ezeket látványosan, de viszonylag szolidabb költségvetéssel felújítja, és belvárosi, kényelmes, független tartózkodást biztosító apartmanként kínálja az érkező turistáknak.

  REsource IngatlanInfó

 • Jó ideje árultuk már a Nagykovácsi telket, amikor felbukkant egy Spanyolországból Magyarországra települő család az érdeklődők között. Nem zavarta őket a lebontandó, düledező ház, mert pont ilyen nagy kertre vágytak, és parasztházat szerettek volna építeni. Minden érdekelte őket ami öko, bio és alternatív. A hölgy magyar származású volt, ezért jöttek ide, de nem akartak a zajos városba költözni. A szerződéskötésben közreműködő ügyvéd azt mondta, hogy ő még ilyen gyorsan bonyolódó szerződéskötést, és kifizetést nem látott.

  Radnóti Csaba

 • Egyre több nyugati vállalkozó vásárol birtokot Nyugat-Magyarországon, hogy ott zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozzon. Az ide települő vállalkozók jellemzően „otthon” is gazdálkodással foglalkoztak, de az új tulajdonosok között találunk kereskedőket is, akik szívesen vonják be a munkákba a helyi lakosságot.

  Napi Gazdaság

 • Egy külön, jól lehatárolható csoportot képviselnek a külföldi diákok. Ők akár 20-30%-kal magasabb árakat is tolerálnak, így a legjobb minőségű lakásokat keresik. Az európai külföldiek ezen kívül jobban elfogadják a hirdetési árakat; ha megtetszik nekik a lakás, nem feltétlenül bonyolódnak alkuba.

  Portfolio.huÖsszes nyilatkozat
Facebookon extra hírekkel
Facebookon extra hírekkel
Fogalomtár, hogy értse a híreket
Fogalomtár, hogy értse a híreket